Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusaika
Tuotteet lähetetään asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti saatuamme maksun.

Toimitustapa ja -kulut
Postin kautta asiakkaan verkkokaupassa valitsemalla tavalla.

Tuotteiden saatavuus
Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu meistä riippumattomista syistä,
pidätämme oikeuden perua tilauksen kyseisen tuotteen osalta. Tässä
tapauksessa otamme yhteyttä tilaajaan.

Tilausrajoitukset
Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomen alueella olevaan osoitteeseen. Muistathan, että internetissäkin tehty tilaus on aina sitova. Tilausten tekeminen väärillä tiedoilla on Suomen lain mukaan rangaistava teko (RL 36: petos
ja muu epärehellisyys.)

Vaihto- ja palautusoikeus
Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus, mikäli et ole
tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen. Ota kuitenkin huomioon, että tuotteen täytyy olla alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön. Vastaanottajaa pyydetään tekemään palautusilmoitus ENNEN tuotteen palauttamista puhelimitse asiakaspalveluumme, josta annamme palautusohjeet, puh. 020 7605300.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Vastaanottaessasi pakettia tarkista sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli
havaitset lähetyksen vaurioituneeksi, ota kuittaus postivirkailijalta ja ota yhteyttä myös asiakaspalveluumme.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT JA TIETOTURVA

Paytrailin tarjoamat maksupalvelut
Toteutamme maksupalvelut yhteistyössä Paytrailin kanssa. He tarjoavat mahdollisuutta maksaa ostokset suomalaisilla verkkopankeilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu samoin kuin minkä tahansa laskun maksaminen verkkopankissa / e-maksuna.

Voit maksaa ostoksesi myös Visa- ja Mastercard-korteilla. Luottokortin käyttö maksuvälineenä on entistä turvallisempaa. Luottokunnalla on käytössä sähköinen varmennusjärjestelmä (Verified by Visa), jossa ”allekirjoitat” luottokortin tiedot omilla henkilökohtaisilla tunnusluvuillasi. Tiedot menevät asiakkaalta suoraan Luottokuntaan, joka vastaa niiden salassa pysymisestä.

Verified by Visa todentamispalvelun avulla maksettaessa Nordean, Sampo Pankin, Osuuspankin / Pohjolan ja Säästöpankin ja Paikallisosuuspankin / Aktia Pankin asiakkaat voivat maksaa myös Visa
Electronilla (jos siinä on verkkopalveluominaisuus) tai Eurocardilla. Kaikki yhteydet verkkopankkeihin ja Luottokuntaan on suojattu SSL-suojauksella. Maksun tiedot ja korttinumerot välitetään salakielisinä.

Lisätietoa Verified by Visa todentamispalvelusta löydät oman pankkisi sivuilta: Nordea, Sampo Pankki, Osuuspankki / Pohjola, Säästöpankit / Paikallisosuuspankit / Aktia Pankki.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSTEN HINNAT

Toimitus lähimpään postiin tai kirjeenä kotiin
Lähetyksen toimitustapa riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Pyrimme ens sijaisesti toimittamaan lähetyksen suoraan kotiosoitteeseen. Lähetykset, jotka ovat liian suuria kirjeiksi toimitamme paketteina ja lähetykset on noudettavissa Postin toimipisteestä Postin lähetystunnusta vastaan. Posti lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa postitoimipaikasta.

Pikalähetykset
Sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa.

Toimituskulut
Toimitus lähimpään postiin tai kotiovelle. Postimaksu euroa/tilaus ilmenee hinnastostamme ja tilauksen yhteydessä.