Tilaus- ja toimitusehdot

Suomen Hevosurheilulehti Oy

Tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomen Hevosurheilulehti Oy:n kaikkia muita tuotteita paitsi lehtitilauksia. Näitä tuotteita myydään pääasiassa etä- ja suoramyyntinä.

Tuotteiden tilaaminen ja toimittaminen

Tuotteita voi tilata Suomen Hevosurheilulehti Oy:n verkkokaupasta, tapahtumamyynnin edustajilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tilaukset@hevosurheilu.fi tai soittamalla numeroon 020 760 5300.

Tuotteet lähetetään asiakkaalle mahdollisimman pian maksun saatuamme. Mikäli tilattua tuotetta ei ole saatavilla, olemme yhteydessä tilaajaan ja pidätämme oikeuden perua tilauksen kyseisen tuotteen osalta.

Lähetyksen toimitustapa riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Pyrimme ensisijaisesti toimittamaan lähetyksen suoraan kotiosoitteeseen. Lähetykset, jotka ovat liian suuria kirjeitse toimitettavaksi, toimitamme paketteina ja ne ovat noudettavissa ohjeistetuilta noutopaikoilta.

Mahdollisista pikalähetyksistä on sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa.

Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomen alueella olevaan osoitteeseen. Suomen Hevosurheilulehti Oy:llä on oikeus kieltäytyä tekemästä tilausta perustellusta syystä kuten maksuhäiriöiden vuoksi.

Vastaanottaessasi pakettia, tarkasta heti sen kunto. Mikäli havaitset lähetyksen vaurioituneeksi, ota mahdollisuuksien mukaan kuittaus noutopaikan virkailijalta ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaus- ja toimitushinnat ja arvonlisävero

Tuotteiden hinnat ovat nähtävissä Suomen Hevosurheilulehti Oy:n verkkokaupassa. Toimituskulut tuodaan esille mahdollisuuksien mukaan verkkokaupassa tai ilmaistaan toimituksen yhteydessä.

Pidätämme oikeuden ilmoitettujen hintojen ja tilausehtojen muutoksiin. Kampanjaluontoisesti tuotteita voidaan myydä rajoitetulle kohderyhmälle ilmoitettuja hintoja halvemmalla. Tämä ei kuitenkaan oikeuta tilaushinnan palautukseen aikaisemmin ostettujen tuotteiden osalta.

Kirjatuotteiden arvonlisävero on 10% ja muiden tuotteiden yleisen arvonlisäverokannan mukainen 24%.

Maksutavat

Verkkokaupan maksupalvelut toteutamme yhteistyössä Paytrail -maksupalvelun kanssa. Tilaukset on mahdollista maksaa suomalaisilla verkkopankeilla ja yleisimmillä luottokorteilla.

Tapahtumamyynnin ostot maksetaan joko käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Asiakaspalvelun kautta tilatuista tuotteista lähetämme asiakkaalle laskun ja tuotteet lähetetään maksusuorituksen jälkeen.

Kuluttajasuoja etä- ja suoramyynnissä

Tilaajalla on kuluttajasuojalain perusteella oikeus peruuttaa etämyynnistä (esim. puhelin ja verkkokauppa) tai suoramyynnistä (esim. tapahtumamyynti) tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Ota kuitenkin huomioon, että tuotteen täytyy olla palautettaessa alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön.

Pyydämme tilaajaa tekemään ilmoituksen palautuksesta asiakaspalveluumme ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme antaa palautusohjeet.

Reklamaatiot ja Suomen Hevosurheilulehti Oy:n vastuut

Reklamaatiotapauksissa tilaaja voi olla yhteydessä asiakaspalveluun joko sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@hevosurheilu.fi tai puhelimitse numeroon 020 760 5300.  Suomen Hevosurheilulehti Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan hyviä kauppiastapoja ja alan käytännesääntöjä.

Suomen Hevosurheilulehti Oy toimittaa tuotteet force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt tms.) varauksin sekä jakelijan toimitusnopeus huomioiden. Suomen Hevosurheilulehti Oy:n vastuu toimituksista rajoittuu ensisijaisesti tilatun tuotteen toimittamiseen asiakkaalle eikä yrityksellä ole muuta tai laajempaa vastuuta. Toimittaja ei korvaa viivästyksistä tai muista toimitusvaikeuksista tilaajalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kustannuksia eikä välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Tietosuoja

Suomen Hevosurheilulehti Oy käsittelee tilaajien henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Asiakastietojen käsittelyä koskeva tietosuojaselosta löytyy Hevosurheilu -verkkosivujen alalaidasta.

Erimielisyyksien ratkaisu

Asiakkaan ja Suomen Hevosurheilulehti Oy:n väliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Kuluttajan on myös mahdollista olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan ja saattaa riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, ratkaistaan riita Espoon käräjäoikeudessa.

 

Suomen Hevosurheilulehti Oy / asiakaspalvelu, Kalkkipellontie 6, 02650 Espoo.

tilaukset@hevosurheilu.fi / 020 760 5300