Hevosurheilu + 7 oikein

158,00 309,00 

Kaikkiin tilauksiin digilehdet kaupan päälle!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Edullinen yhteistilaus, kun tilaat molemmat lehdet kestona.

Hevosurheilu keskiviikkona
Keskiviikon Hevosurheilusta löydät ravimaailman kaikki tärkeimmät uutiset. Keskustelupalstalla aina ajankohtaista hevosväkeä puhuttavaa asiaa. Hevos- ja henkilölähikuvat upein kuvin. Raportit ja taustat viikonlopun tärkeimmistä raveista. Viime vihjeet T65-kierrokselle sekä kattava vihjepaketti T76-peliin. Hevosurheilussa on lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin.

Hevosurheilu perjantaina
Perjantain Hevosurheilussa uutisten ja puheenaiheiden lisäksi lähikuvia sekä ratsastuksen että raviurheilun maailmasta ja ilmiöistä. Asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä teemanumeroissa, joita on 17 vuodessa. Viikonlopun huippuravien ennakkotunnelmat, viime vihjeet T76-kierrokselle ja kattava tietopaketti seuraavan viikon T65-kierrokselle sekä muiden ravien lähtölistat.

7 oikein -lehti ilmestyy tuttuun tapaan viikon toisena arkipäivänä (yleensä tiistaina). Nelivärinen 7 oikein sisältää Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmatiedot lähtökohtaisine vihjeineen, tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin. Lisäksi lehdessä on Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistoja, edellisen viikon ravien raportit, viikon starttihevoset, tietokilpailu, kolumni sekä nostalgiapaloja vuosien takaa. Useilla maakuntaradoilla 7 oikein-lehti toimii ravien käsiohjelmana.

Tilaus alkaa heti seuraavasta mahdollisesta numerosta. Jos olet jo toisen lehden tilaaja ja haluat tilata molemmat lehdet edulliseen yhteistilaushintaan, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@hevosurheilu.fi tai soittamalla numeroon 020 760 5300.

Juhlavuoden kunniaksi digilehti kaupan päälle! Digilehteä pääset lukemaan asiakas- sekä postinumerollasi.

Lisätiedot

Tilausjakso

Kestotilaus 2. erässä, 1. erä, Kestotilaus