Ale!

Hevosurheilu keskiviikko + perjantai

49,00 152,00 

Kaikkiin tilauksiin digilehti kaupan päälle!
Hevosurheilu ilmestyy keskiviikkoisin ja perjantaisin. Hinnat voimassa viimeistään 31.12.2021 alkavissa uusissa tilauksissa Suomeen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hevosurheilu keskiviikkona
Keskiviikon Hevosurheilusta löydät ravimaailman kaikki tärkeimmät uutiset. Keskustelupalstalla aina ajankohtaista hevosväkeä puhuttavaa asiaa. Hevos- ja henkilölähikuvat upein kuvin. Raportit ja taustat viikonlopun tärkeimmistä raveista. Viime vihjeet T65-kierrokselle sekä kattava vihjepaketti T76-peliin. Hevosurheilussa on lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin.

Hevosurheilu perjantaina
Perjantain Hevosurheilussa uutisten ja puheenaiheiden lisäksi lähikuvia sekä ratsastuksen että raviurheilun maailmasta ja ilmiöistä. Asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä teemanumeroissa, joita on 17 vuodessa. Viikonlopun huippuravien ennakkotunnelmat, viime vihjeet T76-kierrokselle ja kattava tietopaketti seuraavan viikon T65-kierrokselle sekä muiden ravien lähtölistat.

 

Lisätiedot

Tilausjakso

4 kk 3 kk:n hinnalla, Määräaikainen 2 kk, Määräaikainen 3 kk, Määräaikainen 6 kk, Määräaikainen 12 kk, Kestotilaus ke-pe, Kestotilaus ke ja pe-numerot 2. erässä, 1. erä